2010. április 8., csütörtök

A húsvéti tortánk.


Cica oldalán olvastam a receptet.
Na jó, igazából már ettem ilyet, már akkor is nagyon ízlett. Ez a recept is mint a legtöbb, körbejár a barátaimnál.
Nem kell hozzá más, mint friss eper, sok mascarpone,tejszín, csokoládé, és egy csokis tortalap, amit ha sietünk, készen is megvehetünk, mondjuk én magam sütöttem.
Mindenkinek ajánlom, mert nagyon egyszerű, és nagyon finom.
És szívből ajánlom Cica oldalát is.:-)

3 megjegyzés:

soter írta...

Mennyivel szebb lett, mint az enyém :)))))
Köszönöm szépen, hogy emelted a torta fényét azzal, hogy Te is elkészítetted és lefotóztad! :)

Timici írta...

merénylet!
istenien néz ki, kedvenc gyümölcsöm az eper, imádom a csokis piskótát, a mascarponét, így együtt meg, igazán szuper lehet!:o)

Suzi írta...

Cica, nem is szebb, csak sütött a nap!:-)
Ráadásul a krém is kevés lett,így az oldala pucéron maradt, bár, megjegyzem nagyon tetszetős a kilógó eperszemekkel!:-)

Timi, akkor csináld meg! Tényleg gyorsan megy, és nem tudod elrontani!