2009. július 31., péntek

Mary Wigham







Nagyon lassan, de azért haladok vele, pedig mennyire jó hímezni! Időm még mindig nagyon kevés van, sajnos Annámat legtöbbször este kell ringatni, a hímzőidőm alatt,és én kellek neki, pedig a párom szívesen megtenné helyettem!:-)

Ilyenkor csak egyre tudok gondolni, hogy ez az idő már nem jön vissza, most kell kiélveznem a babázást minden nehézségével együtt!:-)

6 megjegyzés:

Anita írta...

Nagyon szépek a színei ennek a mintának! Te válagattad össze, vagy eredetileg is ilyen színes?

Anna baba miatt pedig irigykedem, de majd nekem is eljön a babázós korszak, aztán nagyon remélem, hogy legalább annyira szeretni fogom, mint amennyire most vágyom rá. :-)

Nina írta...

Ez annyira de annyira szép!!

Dóra írta...

Szerintem csoda, hogy egyáltalán van időd hímezni Zsuzsi!

Majd csak elmúlik Anna hasfájós korszaka! Kitartás!

Szép ez a hímzésed és nagyon tetszettek az újabb tündérek és a neszeszereid csak valahogy nem jutottam el a megjegyzés megírásáig... Pedig nekem nincs csecsemőm...

Suzi írta...

Anita, kívánom,hogy minél hamarabb babázhass, biztos jó lesz, meglátod!
A színek eredetileg DMC színek, saját fejem után cserélem őket WDW
és TGA fonalakra, nekem így jobban tetszik, de amúgy hasonlóak az eredetileg kitalált színek.

Dóra,köszönöm! Én sem tudom hogy van időm, most pl. a kicsik már alszanak, Annát meg Laci fürdeti,én meg gyorsan iderohantam a géphez...a lakást már rendberaktam amíg a kicsik fürödtek.Aztán szoptatok, meg altatok,jó esetben éjfélkor bedőlök az ágyba. öt körül meg ébresztő van,de akkor már nem alszom vissza, hanem inkább hímzek egy fél órát amíg inditom Balut az edzőtáborba,meg bepakolom mondjuk a mosógépet..., aztán kelnek a kicsik...és ez így megy egész nap:-)

Timici írta...

szépséges ez a hímzésed, nagyon szép szineket válogattál hozzá!:o)
az biztos, hogy ez az idő nem jön vissza többet és olyan hamar elmúlik, hímezni meg lesz még időd;o) Balázsommal sokszor gyalogoltam ösvényt a szőnyegbe, annyit kellett dajkálni éjjel, ilyenkor mindig beleszagoltam a hajába és olyan isteni babaillata volt, meg a puha tejszagú bőre, annyira elvarázsolt, persze fáradt voltam másnap, de azt hamar elfelejti az ember mikor a gyerekére néz:o) nem?
szívesen cserélnék most veled:o)

Edige írta...

Ebben igazad van, hogy most kell ezt az időt kiélvezni...
Azért - annak ellenére, hogy ritkán jutsz hozzá - nagyon szépen haladsz vele. Csodás lesz!