2012. június 19., kedd

Kata torna vizsgája









Múlt héten volt Kata torna vizsgája. Természetesen Ő volt a legügyesebb és a legszebb, hiszen a mi lányunk:-) Délelőtt és délután is szerepeltették, így az egész napunk ezzel telt el.
Reggel jött a fodrász barátnőm és megcsinálta szépre a haját. Két napra rá pedig Kata levágta a kis fonatot belőle, komolyan sírni tudtam volna.Most el sem tudjátok képzelni hogy néz ki szegény, minimum két év kell, hogy újra egyforma hosszú legyen:-( Más gyereke is csinál ilyet, vagy csak az enyém? Nem is értem.

2 megjegyzés:

Gerti írta...

Kedves Suzi!
Már régóta olvasom a blogodat, kis családodat ezen keresztül nagyon megkedveltem, úgyhogy engedd meg, hogy válaszoljak kérdésedre. Igen, más gyerek is csinál ilyet.Sőt, az én lányom mániája volt a hajvágás.A legdurvább az volt,amikor a gyönyörű, szőke, fürtös hosszú haját az egyik oldalon levágta, és hogy ne vegyük észre, hogy mit csinált, a levágott hajat bedugta a szekrény mögé.Amikor megláttam nem tudtam, hogy sírjak, vagy kiabáljak mérgemben.Annyira sajnáltam a szép haját, hogy még fodrászhoz sem vittem el,hanem ezzel a fura frizurával ment másnap az oviba.De mivel rettenetesen nézett ki, kénytelen voltam levágatni.Azóta szögegyenes a haja. :( És sajnos már nem is szőke :((

Schnappy írta...

Nagyon édes kislány, és nagyon fotogén ahogy látom!
Ügyesek voltak biztosan a tornán, jó képek készültek!:)