2011. november 5., szombat

Szőrösek








Már egy éve, hogy kitaláltam, hogy csinálok szőrös táskát. Most egy kicsit elegem lett a muffinos meg cicás meg baglyos táskákból, és félretoltam összes megrendelésemet, és végre alkottam valamit. Legalábbis én úgy érzem. A táskák még aznap elkeltek, és csinálhatok belőlük még jó párat. A fekete kevésbé volt fotogén, pedig legalább annyira szép mint a barna.

5 megjegyzés:

erikastyle írta...

Nem csodálkozok, hogy elkeltek, nagyon szépek, és milyen jó érzés lehet, hordás közben simizni.:)))

Gerti írta...

Mit is lehetne írni megjegyzésnek? Ezek is éppen olyan csodálatosak, mint minden, ami a kezeid közül kikerül!Hihetetlenül ügyes vagy!

Dóra írta...

Tényleg szépek. Mekkorák méretre?

Paat írta...

(Bocs, hogy ide teszem, de a kapcsolat modul nem működik.)

Szia Susi!

Igazából semmi konkrét és semmi fontos...
Csak éppen 3 napja nyitva a blogod és mindig találok benne "sajátom" részleteket.
Félre ne értsd! Szuper jó látni a tortáidat, hogy nem csak én bíbelődök ennyit egy alkalomra, a hónapos keresztszemest, amit én is kivarrtam, a neszik, Tildák formáit...
Ceruzatartót én is ugyanabból a versenyautós anyagból varrtam a nagyfiamnak, a Fleurs de Paris pedig decoupage kép alakjában lóg a konyhámban és vagy 10x voltam Párizsban:)
Nekem "csak" 3 gyerekem van (Áron 10, Virág 8, Vilmos 3), de mikor megláttam a vizilabdás tortát, akkor tudtam, hogy 4 éve vizilabdázó Áronom 10. szülinapjára ilyent fogok készíteni! - ha lenyúlhatom:)
A textil lovacskádba is beleszerettem, de arra nem emlékszem Tilda-könyvből.
Most már nem sokkollak tovább, ha esetleg a Holy Night mintád mincs túl mélyen, akkor nagy tisztelettel elkérném, mert néhány hónapja töröltem ki fájó szívvel a rossz felbontás miatt
Köszönöm a nálad töltött lélekemelő órákat!

Patri

http://www.patriciakezmuvesmozaik.blogspot.com/

Timici írta...

Zsuzsi az az első szőrmés annyira, de annyira tecc!!!! majd ha egyszer nagylány leszek...