2010. szeptember 17., péntek

Zongora torta és a koncert





Az úgy volt, hogy a bátyámnak újra eljött a születése napja. Naná, hogy neki is tortát kellett sütnöm! Az ötlet rég megvolt, mit is csinálnék egy remek zenésznek? Persze, hogy zongora tortát! Bár....lett volna még más ötletem is, mert Ő remek apuka is, négy fiút terelget sógornőmmel közösen, meg még van egy-két hobbija is.... Végül zongora lett belőle!! Nagyon lelkesen csináltam, próbáltam precízen elkészíteni a billentyűzetet is...






Aztán jött az este, és én leléptem. Pont tegnap este volt koncertje a bátyámnak a Morrison's nevű szórakozóhelyen, minden hónapban fellép itt a bandájával Rock Classix néven. Előzőleg lebeszéltem telefonon az együttes énekesével, hogy mi lenne, ha meglepném, és ott koncert közben adná, adnánk át a tortát...!! A meglepetés jól sikerült, azt hiszem sikerült nagy örömöt szerezni.:-)A torta igaz kicsit megviselődött, de az ott és akkor nem számított már!:-) Ja igen, a koncert meg állati jó volt, nem is emlékszem mikor buliztam ilyen jót!!! Milyen kár, hogy drága férjecském ilyenkor lép le vitorlázni....:-)

6 megjegyzés:

Timici írta...

tök jó lett ez a torta is!
boldog szülinapot a bátyádnak!:o)

Judit írta...

ez a torta is milyen klasz lett. en azt hiszem nem ennem meg ;) :) csak gyonyorkodnek benne csorgo nyallal ;)

dzsin írta...

Nagyon szuper lett ez a torta is.
Suzi, már nem emlékszem, hogy marcipánnal vagy fondanttal dolgozl, mert kéne egy kis "szakmai" tanács, konkrétan, hogy a fehér fondantom hogy lesz fekete, piros, sárga, mert jön Beni szülinapja és verdás tortát kéne csinálnom.

Dóra írta...

Még mindig imádom a tortáid!

Suzi írta...

Köszönöm csajok!!
Judi, biztos, hogy megennéd, mert finom is, nem csak szép!:-)

Dzsina, marcipánt használok, bár már régóta szeretném kipróbálni a fondant, sajnos a színezésben nem vagyok valami okos, talán Réka tud segíteni!

terdelyi írta...

Az meg ott az én kezem az iPhone-nal az utolsó képen, hehe :))