2010. február 6., szombat

Farsangra készülünk







A héten farsangra készülünk. Igaz a jövő héten lesz csak, de már jó előre kitaláltuk ki mit vesz fel.
Az arcfestés pedig nálunk amúgy is gyakori játék,farsangtól függetlenül, Kata imádja ha kifestem, sokszor kéri, és így Andris is.
Tegnap meg egy kartondobozzal a fejemen léteztem, mert abból csináltunk Andrissal egy kockafejet, és nem engedte, hogy levegyem.:-)
Aztán Andrisnak előszedtem a régi jól bevált oroszlán jelmezünket, amit még Balázsnak varrtam ezelőtt 10 évvel.Kiváncsi vagyok felveszi-e majd az oviban is?
Van még jó néhány kincs a jelmezes zsákban, Kata mégis a karácsonyi ajándéknak kapott narancssárga tündér ruhában lesz, amit Laci egyik Párizsi útjáról hozott neki a Disney boltból. Majd őt is lefotózom,nagyon szép a ruhában.
Azért nem ilyen vidám minden napunk, tegnap éjjel Annával rohantunk a kórházba, mert nagyon hirtelen belázasodott, és remegett, nagyon megijedtünk, de szerencsére hazaengedtek minket.Valami vírusfertőzése van, amit a nagyoktól kapott el, és sajnos kiderült már most,amit sejtettünk, hogy Ő is asztmás, szegénykém.:-(
Most hulla fáradt vagyok, így kikapcsolódásképpen nekiállok varrni,dolgozom a Haiti projekten, mert szorít az idő.

7 megjegyzés:

Edige írta...

Jobbulást! A gyerkőcök pedig nagyon édesek...

Judit írta...

jok a "sminkek" es az oroszlan.
jobbulast a legkisebbnek! ha varrsz, akkor minding vmi csoadaszep lesz!!!! varom az eredmenyet!!!! :) :)
ma akartam kerdezni mit takar vegulis a Tildas konyv? a kiado neve? pontosabban mi a neve a konyveknek? v weboldal esetleg? elore is koszi!

Suzi írta...

Edige, köszönöm!:-)

Judit, a Tilda az egy márkanév, amit egy norvég csajszi talált ki. Rendszeresen megjelenik tőle könyv, amiben rengeteg hasznos és aranyos, főként varrnivaló van.A könyvben lévő figurákat, tárgyakat,pedig a szintén általa tervezett anyagokból, kellékekből tudod elkészíteni-pesze másból is- ezeket a neten is,és egyes kézimunkaboltokban lehet kapni, nálunk pl. a Meseboltban.
Ezen az oldalon találsz több lelőhelyet:http://www.tildasworld.com/index.php
És ha rákeresel a neten, biztos találsz nálatok is hozzá boltot!
Ezt is nézd meg:http://www.tildasworld.com/index.php
Remélem tudtam segíteni!

Timici írta...

sajnálom, hogy kórházba kellett vinni Annát:( szerencse, hogy nincs nagyobb baj! gyógyulgassatok!
Balázsom még a szülés után a kórházban kapott el anno fertőzést, 2napig a PICen volt:(, ő is görcsösen remegett, rettenetesen megijedtem...
oroszlánjelmez csúcs! és a festések is és hogy mekkora már Andris is, hihetetlen ütemben nőnek:o)
várom a fotót Katáról jelmezben
Te pedig pihengess is néha, puszillak!

Dóra írta...

Irtó jó ez az oroszlán jelmez. Én lusta voltam,csak vettünk egyet a Régióban Mikinek. Most Matyi jelmezével kéne küzdenem, de folyton alszom, mert amolyan lerobbanóban érzem magam:(

Annának jobbulást! Sajnálom, hogy asztmás lett ő is.

Judit írta...

koszi, Suzy a gyors valaszt. megneztem "szerencsere" ;) :) nincsen itt Belgiumban, igy tobb idom marad himezni. majd ha MO_ra megyek bevasarolok!! :) :)

H. Mária írta...

Nagyon tetszik ez az oroszlán jelmez. Én Tigrist készítettem el tavaly, de idén ebben volt a Balázs is az oviban. :)