2010. január 27., szerda

Maia-Sakura 1.



Elkezdtem hímezni az egyik Maia készletemet. Nagyon élvezem, és nagyon megvagyok elégedve a készlet minőségével is. Feketével pirosra dolgozni nagyon hálás. Terveim szerint fél év alatt befejezem, tehát március végére kéne kihímeznem az egyik papírt....na meglátjuk.

8 megjegyzés:

Dora írta...

De szép lesz :) Ah, de irigy vagyok, hogy csinálod :)
Akkor 3 papírból áll? Kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e megcsinálnod a kinézett idő alatt :)

Dóra írta...

Jaj, ez annyira tetszik, már vártam, hogy mikor kezded el. Olyan csodálatos színei vannak!!! Remélem sikerül olyan ütemben haladnod vele, ahogy azt eltervezted!

Hesztia írta...

Nálam a párja, a Misaki várja a sorát, de alig várom, hogy láthassam,a tied milyen lesz... Márciusig talán még kibírom :D

Edige írta...

Gyönyörű ez a kép! Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz készen...

Timici írta...

csodás kép! nekem is nagyon tetszik, a hálónk falán elnézegetném:o) talán majd egyszer, addig is nézem Nálad;o)

dzsin írta...

Nagyon szép lesz!!! Már akartalak téged is, meg Dóri is kérdezni, hogy hol veszitek ezeket a készleteket? Mennyibe kerülnek ezek? Nekem még sosem volt készletem, de jön a névnapom és lehet azt kérnék.

Dora írta...

Gina, ezt épp hozta Zsuzsi egyik barátnője egy keszthelyi boltból. De itt Pesten a Meseboltban is kaphatóak. Meg asszem az http://www.e-kucko.hu/webshop/index.php -ban is kaphatóak, meg is rendelik bármelyiket, amit kérsz. És ők ugyebár postáznak is neked. Egyébként ezek meglepően drága készletek, szóval lehet ajándékba kérni ;)

Suzi írta...

Köszi Dóra a választ!!:-)
Egyébként ezek a Maia készletek valóban nagyon minőségiek!!