2009. május 20., szerda

Baba








A jó hír az, hogy Lencsi befordult, irányban van!!:-) Köszönöm a drukkokat!!!! Ugyan a fejecskéje nem illeszkedett be, de legalább nincs keresztben!!!!! És, ami még érdekes, hogy nem lesz nagy baba, mint a testvérei, csupán alig több mint 3 kilóra saccolták, ez az eddigi négykilós gyerekeimhez képest elég kicsike. Végre lesz egy igazi kisbabám!:-)
Őt csináltam még a héten. Nagyon megszeretem, kizárólag csak a egyvalakinek vagyok képes elajándékozni, mégpedig Andris barátnőjének Jankának akinek készült is a kétéves szülinapjára. A baba kicsit hasonlít rá különben, ugyanilyen barna göndör kis fürtöcskéi vannak.:-) Nagyon remélem, hogy tetszik majd neki!!!

5 megjegyzés:

Márti írta...

:))))))))))

Tündéri ez a baba, biztos Janka is elégedett lesz vele!! Nagyon szép!

Dóra írta...

Ááá, nagyon szép lett!

Pont ugyanezen ügyködöm én is, csak egész más színekkel:-DD Remélem nagyjából a nyomábva ér majd a tiednek. A hajat hogy csináltad?

És gratu, hogy a baba végre fejfekvéses!

Timici írta...

hurrá! hogy lencsi baba irányba fordult!!! én már nem nagyon hiszek a kilómeghatározásoknak, Bencét anno 3,5kg körülre írta az UH a 36.héten, aztán a 40-en 2900grammal jött világra, míg Balázsra azt mondták kb. 3 kiló és majdnem 3,5kg lett végül, de kívánom, hogy legyen olyan a babád, amilyet szeretnél;o)
Tilda baba csuda klassz lett, nagyon szuper a haja és a ruhája is, gratula!

Miaanya írta...

Az én manóm végig irányba volt végül mégse sikerült simán szülni:(
Az angyalkád gyönyörű lett:)
Nagyon szépek a színei:)))

Suzi írta...

Márti köszönöm!! Ma fogja megkapni, kíváncsi leszek mit szól majd hozzá!

Dóra, biztos vagyok benne, hogy nagyon szép lesz a tiéd is!A hajat készen vettem a mesebolt melletti kreatív boltban. Egy szalagra volt rávarrva a hajacska, van többféle haj is, még nem tudom melyik a legjobb.

Mia, sajnálom:-( Én csak azért szeretnék rendesen szülni, mert abból könnyebb felépülni, amúgy nem szeretek szülni,még ha rövid is lesz jó esetben, akkor is már jó lenne túllenni rajta!

Timici, köszönöm, a lényeg, hogy egészséges legyen!Eddig nekem sem találták el soha, hogy mekkora, de az tuti, hogy Lencsi nem lesz olyan nagy.