2009. március 2., hétfő

Síelünk






Itt vagyunk Ausztriában, a jól bevált gyerekbarát Dorfhotelben, mint minden évben mostanában.
Szerencsére meggyógyult Andris, így eltudtunk jönni. Mégsem olyan most itt mint régen, be kell lássam kétfele hullik a csapat. Mondjuk ez eddig is így volt, mert a párom ugye síelni akar a nagyfiammal, Katát meg tanítani kell. Ami a gond, az a nagy hasam, mert így képtelen vagyok Katát tanítani, csak sétálni tudok velük, mondjuk azt is nagyon élvezik. A síelés így délutáni program lett a fiúknak, délelőtt meg együtt tanítjuk Katát, meg szánkózunk a kicsivel. Gondolom a hét közepére azért belejövünk, hogy mindenkinek jó legyen.

3 megjegyzés:

TJ írta...

Suzi,
Mi legutoljara szeptemberben voltunk, na akkor jott ki Barnabason a baranyhimlo...Akkor is nagyon jo, Barna lovagolt, sokat kirandultunk - volna- es klassz volt az medence, meg a rosegg-i vadaspark.
Mi majd jovo januarra tervezunk egy ismetles, de lehet akkor most mar Salzburg kornyeket fedezzuk fel. Tok jo, h Kata mar siel, en is akarom majd jovore Barnust tanitani.
Erezzetek jol magatokat!

Timici írta...

köszi a képet:o)
jó időt, jó síelést! érezzétek nagyon jól magatokat:o) biztos nagyon jó levegő van és különben sem itthon vagytok és végre mind együtt vagytok, szuper!

Suzi írta...

Judit, valamiért nem tudok megjegyzést írni az oldaladon!:-( Pedig írtam neked a keményítésről, aztán meg próbáltam írni, hogy puszilunk titeket innen, mert mi azóta is ide járunk!:-)Azért majd még próbálkozom, most csak remélem, hogy ezt elolvasod!
Timici, igen az a lényeg, hogy együtt vagyunk, a jó levegő meg muszáj az asztmás gyerekeimnek!A nagycsaládos létbe meg majd csak beleszokunk, legközelebb meg lesz nagyobb autónk, és a nagyit is hozzuk!:-)