2009. március 19., csütörtök

FLEURS DE PARIS

Itt tartok még csak.... Haladnék persze, csak a síelésen alig hímeztem, nem volt ugyanis rendes fény, hiába vittem az utazós csíptetős lámpámat, az is kevés volt, meg hiányzott a megszokott kanapé sarkom is.
Közben meg csinálom a húsvéti meglepiket is.
Két napja meg elkapott engem is a náthakor, alig látok ki a fejemből, este 10-kor már alszom:-( Viszont már nincs olyan sok hátra, a maradékon nagyon sok a félszem, remélem azért egyszer készen lesz!

Közben megérkezett Ninától a csodálatos csomagom, benne három darab anyaggal és fonallal, nagyon tetszenek, köszönöm Nina!!! Már alig várom, hogy erre is hímezzek, bár még nem tudom, hogy mi lesz belőle, de nem bírtam ki, hogy ne rendeljek!:-)

7 megjegyzés:

Nina írta...

Mindjárt kész a FdP-od!! Csodaszép!!
Úgy irigykedek, az enyém szerintem sosem lesz kész. Vagy nem mostanában. Pedig imádom... Hüp Hüp.. :)

Suzi írta...

Köszönöm Nina!!:-) Szerintem ne szomorkodj, mert ha egyszer újra kézbeveszed egy hét alatt megcsinálod, ahogy látom a tempódat! Meg az a legmacerásabb rész ami már Neked kész van!
Amúgy meg csodásakat csinálsz, ez a TRALALA is amin most dolgozol, nagyon tetszik!!!

Timici írta...

csodaszép a Parizsod, nagyon tetszik:o)))
az anyagokról, fonalakról lemaradtam, de talán nem is baj:D van itthon elég csak a hörcsög lelkem mindig újabbakra vágyik

Dóra írta...

Olyan szépen halad a Párizsos képed! Remélem egyszer láthatom élőben is! Szemed még bírja? Annyian panaszkodnak arra, ha fekete anyagra kell hímezni.

Névtelen írta...

Akárhányszor megmutatod, mindig az ugrik be, hogy ilyen nekem is kell! Nagyon szép.

Suzi írta...

Timici, nekem is tele a fiók, de pl. rózsaszín anyagom nem volt!:-)))
Dóra, a szemem bírja, nem anyira vészes a feketére varrás mint gondoltam, bár, már kicsit unom az az igazság, jó lenne húsvétra befejezni....
Claudius,köszönönöm, nekem is nagyon tetszik, sokkal de sokkal szebb lesz mint gondoltam volna a csomagon lévő kép után, csak nagyon melós, telis tele van francia csomókkal meg kontúrral én ezeket a végére hagytam!

Melinda írta...

Ohh ,de jól haladsz!Nagyon szép lesz!Már nagyon bizsereg a tűm nekem is,hogy belekezdjek,de először a "kötelezőket" szeretném letudni...
Sok egészséget kívánok az utolsó hónapokra!