2009. február 10., kedd

Pillangó








Ma van Kata farsangi bulija az oviban.
Hetek óta változik, hogy mi s szeretne lenni, Balutól többfajta jelmez is megmaradt, így felkínáltam neki a méretben stimmelő oroszlánt, fel is próbálta, nagyon helyes volt benne, de aztán inkább csörgőkígyó akart lenni...gondoltam ez még változik,amikor is múlt héten lerajzolta magát mint pillangó:-) Maradt ez a felállás, így hétvégén megcsináltuk a szárnyakat. A merevítést a párom tisztítós vállfából csinálta, én meg függöny anyaggal bevontam, majd rávarrtam az Ikeában zsákmányolt horgolt bigyóimat. Nagyon szép lett, igaz kicsit retrós, de szerintem kb. ilyen pillangószárnyat rajzol minden gyerek:-) A balettszoknyához Kata ragaszkodott, tudom a csápok se az igaziak....:-)

9 megjegyzés:

Dora írta...

Szerintem nagyon jó lett! Na nekem ez nem fog menni, a farsangi jelmez gyártás.

Melus írta...

igazán szép lett, és az a lényeg a h a lánykádról sugárzik h tetszik neki:) ez a lényeg:) meg az h anya csinálta neki, gondolom nemsok olyan anyuka van még mint te az osztályában:)

Judit írta...

nagyon aranyos lett, lanykaim is lattak, es elkezdhetem a gyartasukat.... ;) olyan jo otleteket adsz!!!!!

Dóra írta...

Istenem! De jó, hogy pillangó a lányod. Matyi szörny akar lenni. Próbáltam, napokig próbáltam rábeszélni az oroszlánra. Csak ellenállás... Ma este varrok két szárnyat a dínójelmezre, aztán tőlem úgy hörög, ahogy akar, hogy szörnyű legyen. Tele a puttonyom az összes nyamvadt farsanggal.

Anita írta...

Szerintem is nagyon helyes lett, olyan kis vidám az egész! :-)

Dóra, a te fiad hörög és félelmetes? :-)))Ezt nem nagyon tudom elképzelni róla, igaz én csak egy fél órára találkoztam vele a Camponában

Timici írta...

nagyon szuper! ügyes vagy! azok a horgolt bigyók, nagyon tetszenek:o)
Bence róka szeretne lenni, így kénytelen vagyok varrni, na semmi komoly, kap egy nadrágot, meg egy kapucnis felsőt, varrok rá farkincát és fülecskét és kifestem. Jövőre kezdhetem Balázzsal is.:o) Kiscsoportban Bence bohóc volt, ahhoz csak egy orr kellett és varrtam egy csúcsos sapit, a többit a ruhákból dobtam össze, csíkos nadrág, kockás ing, stb. Tavaly egér volt, az is pár perces meló csak, de ez a róka! és hiába akartam rábeszélni, hogy kalóz legyen, nem ment.:D
A lényeg, hogy élvezzék tényleg és Katán látszik milyen boldog.:o)))

Suzi írta...

Köszi lányok,aranyosak vagytok, pedig tényleg nem volt nagy meló.
Dóri, ne aggódj, hogy nem fog menni a jelmezgyártás, manapság már minden üzlet tele van jelmezzel, meg van egy csomó kölcsönző is, én igazából a saját szórakozásomra csináltam, Katának az is jó lett volna ha megveszem, bár nem bánom, ha látja milyen ha mi csinálunk valamit.
Melus, Kata tényleg nagyon boldog volt vele, örülök, ha látszik rajta!
Judit, de jó a lányok is pillangók lesznek, tök jó, hogy nekik is tetszik:-)
Dóra részvétem, egy szörny micsodának én sem örültem volna:-)
Timici, kíváncsian várom milyen lesz a róka!

iszit írta...

Szerintem a szoknya nagyon jól megy a szárnyacskákhoz :DD
Ügyesek vagytok!
Nálunk Márk tűzoltó lesz, szerencsére kapott karácsonyra egy szettet hozzá. Kristóf meg még mindig pokémon lázban ég, (nekem már tele a törpöm vele) és a főszereplő akar lenni. Na ez könnyen fog menni, mert csak rövidnaci-póló és baseball sapi kell hozzá!!!

Dóra írta...

Zsuzsi!

Feladtam elsőbbségivel a Vermeert!